Jouw adres voor alle Superfoods | Zuidvruchten en noten!

Cacao Nibs - 250 gram

Cacao Nibs
Uitverkocht
  • Cacao nibs

€6,95 €3,50

Cacao Nibs - 250 gram

Rauwe cacao nibs bevatten geen melk en suiker en hebben talloze voordelen. Zo is het een super antioxidant en heeft het een positief effect op je humeur, je energielevel en je concentratie. Je kunt cacao nibs gebruiken in o.a. smoothies, dessert en zelfgemaakt chocolade.

Niet op voorraad

Met het eten van biologische Cacao Nibs heb je alle voordelen voor de gezondheid die je ook krijgt door het eten van donkere chocolade, maar zonder al de nadelen van de consumptie van suiker en melk die in veel chocoladeproducten aanwezig zijn. Cacao Nibs zijn “de chocolade chips.” van moeder natuur. Ze geven een pure chocolade smaak en ze zijn een rijke bron van antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels.

Waarom zijn cacao nibs gezond?

Het belangrijkste verschil met normale chocola is dat rauwe cacao niet verhit is boven temperaturen van 38 tot 40 graden. Hierdoor blijven alle vitaminen, mineralen en enzymen optimaal aanwezig in het product. Daarnaast bevat rauwe cacao geen melk en suiker.

Rauwe cacao heeft een positieve werking op hart- en bloedvaten, bloeddruk en je cholesterol. Het is daarbij een super antioxidant.

Ook is rauwe cacao goed voor je humeur. Net als bij normale chocolade, maar dan nog beter! Het regelt namelijk de endorfineproductie in je lichaam, dat is waar je een goed gevoel van krijgt. Het bevat ook serotonine, het geluk hormoon dat werkt als een antidepressivum.

Hoe gebruik je cacao nibs?

De rauwe cacao nibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, toetjes, shakes, yoghurt, muffins enzovoorts. Rauwe chocolade wordt gezien als verantwoord snoepje. De cacao nibs kunnen gewoon uit de hand worden gegeten.Wij raden aan om dagelijks circa 5 tot 15 gram te consumeren

Extra informatie

Gewicht 250 g

SKU: A3.03 - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Categories: , .

Tags: , , .

Cacao Nibs

Met het eten van biologische Cacao Nibs heb je alle voordelen voor de gezondheid die je ook krijgt door het eten van donkere chocolade, maar zonder al de nadelen van de consumptie van suiker en melk die in veel chocoladeproducten aanwezig zijn. Cacao Nibs zijn “de chocolade chips.” van moeder natuur. Ze geven een pure chocolade smaak en ze zijn een rijke bron van antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels.

Waarom zijn cacao nibs gezond?

Het belangrijkste verschil met normale chocola is dat rauwe cacao niet verhit is boven temperaturen van 38 tot 40 graden. Hierdoor blijven alle vitaminen, mineralen en enzymen optimaal aanwezig in het product. Daarnaast bevat rauwe cacao geen melk en suiker.

Rauwe cacao heeft een positieve werking op hart- en bloedvaten, bloeddruk en je cholesterol. Het is daarbij een super antioxidant.

Ook is rauwe cacao goed voor je humeur. Net als bij normale chocolade, maar dan nog beter! Het regelt namelijk de endorfineproductie in je lichaam, dat is waar je een goed gevoel van krijgt. Het bevat ook serotonine, het geluk hormoon dat werkt als een antidepressivum.

Hoe gebruik je cacao nibs?

De rauwe cacao nibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, toetjes, shakes, yoghurt, muffins enzovoorts. Rauwe chocolade wordt gezien als verantwoord snoepje. De cacao nibs kunnen gewoon uit de hand worden gegeten.Wij raden aan om dagelijks circa 5 tot 15 gram te consumeren