Jouw adres voor alle Superfoods | Zuidvruchten en noten!

Verzenden & Retourneren

Levertijd

Wij streven er naar om bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog te verzenden. Dit betekent dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft.

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. U ontvangt na verzending een bevestiging per mail met daarin een track & trace code om uw bestelling te volgen. Let op: is uw pakket vandaag verzonden, dan is deze vaak pas volgbaar op de website van PostNL na 22:00 uur.

Verzendkosten

Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de €50,- wordt een bijdrage gerekend van €5,95 per bestelling.

Europa

Voor landen als België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Luxemburg wordt een bedrag van €13,00 gerekend voor de verzending.

Rest van de wereld

Vraag naar de mogelijkheden

Retourneren

Bent u niet helemaal tevreden met uw bestelling dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@foodiesbox.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

U kunt uw bestelling toesturen naar het volgende adres:

de Valk Web Business
t.a.v. FoodiesBox.nl
Stadhouderlaan 200
8448 PX Heerenveen